Skip to main content

NEW UPDATES !!!

First of all, I would like to apologize for not updating in a long time.

Second, I would like to notify you that the Portfolio section has been updated, I appreciate your time & effort in viewing my latest works.

Finally, I am also glad to announce that I have recently earned the "LEED Green Associate" Credential. It wasn't an easy process. It was the longest time I had to prepare for an exam in my life, and the actual exam wasn't anywhere near easy. However, Thank god I managed to pass that exam, and I am looking forward for becoming LEED Accredited Professional.


Thank you, and as always :


STAY COOL !!!!

          (◣_◢)

Comments

Popular posts from this blog

Book Clock by Masaaki Hiromura

The graphic designer Masaaki Hiromura has installed what is perhaps the most analog, digital clock ever. It’s comprised of an ever-repeating video loop featuring 3 books, each representing the hours, minutes and seconds of a single day. A hand neurotically and relentlessly flips through the pages as if to remind us that time never stops moving.
It’s currently on view at MUJI in Shibuya, which just underwent a major renovation and reopened at the beginning of this month.


via Spoon & Tamago .

NEXUS Museum.

Dear all, I was a participant in the international competition "Natural City". The goal was to design a natural sciences museum in the city of Berlin. The following is the briefing:


Project Brief:

The building volume sits gently within the urban landscape and is articulated as an assembly of a various majestic geometries that were formed from the natural flow of the site. Together they form an intricate structural composition that is both solid and

symbolic. Integrating an inner green court serves as an exceptional view from the inside as well as serving the purpose of a more sustainable design that will help lowering the heat gain levels in summer. Also, green roofs were integrated as part of the concrete structures, giving the feel of the structure's age and belonging to the site.
From the inside, a continuous exhibition space lines is the basis creating a new type of journey for visitors flowing along the project’s axis.
The museum’s roof defines an iconic silhouette that …